Sjukstuga

Publicerat i: Allmänt
Det är inte ofta jag blir dålig, jag brukar faktiskt klara mig undan ganska bra när övriga i min omgivning är dåliga och det är något jag alltid varit tacksam över. 

Jag kanske får lite känningar men trycker oftast undan det och kan köra på i mitt vanliga tempo, men i Torsdags hände något. 
Vid klockan 10 gjorde jag en paus i arbetet för att smita iväg till min fantastiska M som sätter bläck i armen på mig, men efter lite mer än två timmar fick vi avbryta, det var en av de lite mer smärtsamma sittningarna jag haft, dock inte därför vi avrböt utan för att jag blödde väldigt mycket och färgen fick aldrig fäste ordentligt. 
När vi började runda av kände jag hur halsen började svullna upp och ömma. 
I bilen påväg tillbaka till jobbet fick jag ta beslutet att packa in hundarna och rulla hemåt istället då huvudet var tungt och ett illamående trängde sig på. 

Hemma somnade jag i soffan på bara några sekunder. Efter lite vila hämtade jag hem barnen från dagis och styrde det vanliga livet innan jag somnade i takt med barnen. 

Fredagen kände jag mig lite piggare men ändå galet seg, tog mig till jobbet med förhoppningen om att beta av den viktigaste faktureringen samt lite övrig bokföring och avstämning med redovisningsbyrån om det stundande bokslutet. Dock lämnade jag inte jobbet förrän 15.30 iallafall. 

Nu har jag tagit helgen till mig med att ta det så lugnt jag bara kan mellan alla måsten och övriga bestyr, känner mig inte helt redo för jobb imorgon, men där har vi livet. Jag fick min torsdagseftermiddag och otroligt lugna lördag och det räcker för mig. 
 
Terapiat mig igenom med att måla väldigt mycket. 
 

Imorgon kör vi nya tag och ny vecka som kommer ge mig enormt med energi, jag känner hur det rullar och ser mina uppgifter framför mig. Innan veckan är slut skall jag vara klar med analysen av förra årets budget samt börja sätta den nya för 2018. 

 
Snön som ligger ger mig en del energi, jag börjar faktiskt sukta lite efter våren , men samtidigt passar jag på att njuta lite extra mycket nu av snön innan den försvinner, ljuset som den ger ihop med de fina vyerna. 
Jag älskar det. 
 
 
 
 
Lite bilder på barnen från vinterns snö äventyr. 
 
 
 
Barbie