Måndag

Publicerat i: Allmänt
Jag gick in ganska hårt med att det här skulle vara en bra måndag, 
en bra start där jag skulle få ta tag i en hel del grejer. 
Sätta pusch på veckan trots att jag är sjuk, planen var liksom att jobba bort förkylningen och glömma bort att jag har den, dock börjar jag dagen med att inse vid parkering att jag åkt ifrån min bilnyckel. 


Så där satt jag, i min bil på parkeringen utanför jobbet sju mil ifrån min bilnyckel. 
Jag som alltid pratat så gott om keyless, hur skönt det är, hur nöjd jag är och hur mycket jag älskar det. 
Inte idag, så dumt. 

T är ofta trött på mig att jag aldrig kan lägga nycklarna i vår nyckelkopp i hallen, att han alltid får rota igenom mina jackor när han skall ha nycklarna av något slag. 
Men imorse efter att jag gått ut och startat bilen 15 min innan avfärd valde jag tydligen att avvika från min egen rutin och följa T:s gnäll - som jag för övrigt inte lyssnat på i sju år - och lägga nyckeln i koppen. 
Hur kommer det sig att jag gjorde så? 

Tur är då att vår projektledare även han är en hängiven pendlare så jag får lifta med honom, dock ändras mina arbetstider med detta, planen var en sen kväll men blir iställt tvärtom, jag får helt enkelt styra om, packa ner mitt arbete och sätta mig hemma istället. Ibland är att vara egen en fördel. 

Den större nackdelen med detta är hundarna som ej kan hänga med hem i J:s bil, så då får R som så många andra gånger ställa upp och plocka med sig dem hem till sig, idag inte helt nöjd men okej med det. 

Jag kan skatta mig lycklig som har sådan tur med folk runt omkring mig när jag själv inte är riktigt med, så typiskt mig. 
Men bästa valet jag gjorde idag mitt i allt detta var att avika från klädkoden ocg krypa ner i min favorit tjocktröja eftersom jag tyckte synd om min hals, den har gett mig glädje under dagen. 

 
 
 
 
 
 
Barbie