Fotografering

Publicerat i: Allmänt
 
 
Så vi hängde en sväng på fotomässan i stockholm, 
T är väldigt intresserad av fotografi och börjar bygga upp ett stort intresse inom ämnet vilket jag tycker är roligt. 
Jag själv tycker om att fotografera men är väldigt dålig på att ta mig tiden att ens fotografera men även att lära mig hur kameran faktiskt fungerar mer ingående. 
Mässan var en trevlig undanflykt från vardagen bara han och jag där vi hoppades på att få lite nya ideer och lära oss en del om fotografering. 
Vi sprang lyckligtvis över självaste Bingo Rimérs fotosafari för Lumix. 
Ett galet roligt sätt att få se Bingo i sitt yrke och få se hur han jobbar, det var intressant att läsa sig hur han tänker och ser på fotograferingen, både gällande inställningar och hur han jobbar. 
Och han var precis så som jag trodde han skulle vara, energisk, lite sådär förvirrat energisk så han liksom på något sätt missade personerna han hade framför sig fast han ändå pratade med dem, snabbt och effektivt. 
Det är väldigt kul och se folk som är bra på sin grej dela med sig och låta andra få chansen att få jobba precis som dem. Det såg så enkelt ut det han gjorde, han målade även upp det som väldigt enkelt och tog liksom ingen cred för att han skulle vara bäst och vara den enda som kan. 

Under safarit fick flertalet personer ställa upp som modeller under olika konstellationer, snabbt, ffektivt och puschat under hand kreativa mode. För kreativt är verkligen rätt ord att förklara Bingos sätt att jobba. 
Han tänker lite utanför ramarna, och under tiden han fotograferar bygger han liksom upp sin egen lilla historia runt det han fotograferar och varför han gör just på det sättet får liksom historien förklara. 
 
 
 

Roligt och lite överlumpande nog fick jag ställa upp, i den lite mer udda uppställningen med såklart. 
Men det var kul, och jag är - måste jag få erkänna- galet nöjd över att få ha blivit fotograferad av just honom, även om jag kanske skulle ha valt en lite annan uppställning om jag fick. 

En smått generad Emelie, kanske även en aningen starstuckt. - stavas det så?-
 
 Ja ni ser ju, udda är nog bara förnamnet på denna fotografering. 
Men kul var det. 

Resultatet. 
Vet inte riktigt vad man kan använda just denna uppställning av bilder till. 
 
 
 
 
 
 
Barbie