Positiv. 
Jag är alltid positiv. Är det inte det bästa man kan vara? Det är så jävla tråkigt att vara negativ nämligen så jag väljer att vara positiv istället. Och jag är ganska bra på det om jag får säga det själv. 
Eller egentligen är det nog inte positiv heller, utan jag är nog bara jävligt bra på att just don´t give a fuck. 
 
 
 
 
 
Jag har en förmåga att alltid kunna skratta även om jag förtillfället kanske inte har det så bra egentligen, på detta har jag en bra förmåga att låta saker rinna av mig. Jag väljer väldigt noggrant vad jag ska lägga min energi på och inte. Mer än så behöver man inte göra. 
Dyker det upp en extremt stor idiot i livet, eller att någon du har i livet gör ett konstigt val och blir en av idioterna så är det ganska lätt att i den situationen vara tacksam för att du inte hann lägga mer tid eller energi på personen än du redan gjort. Ju snabbare du kan få ur idioterna ur ditt liv desto bättre. De som tar energi är ingen mening att lägga energi på. 

 


 Jag har valt att sluta söka folks bekräftelse, och det är nog det största och det bästa valet jag gjort. För eftersom jag gjorde det valet tidigt har jag slutat bli beroende av personer och dess agerande. Jag har slutat att sukta efter en viss krets eller en viss persons bekräftelse. Jag har slutat att tappa min energi då dessa upprepande situationer oftast är en ren besvikelse. Jag har en stabilitet i mig själv och med mig själv där jag inte behöver någon annans godkännande eller omtycke. Det gör att jag inte behöver fundera extra mycket på varför den personen gjorde vad eller när, jag slipper känna besvikelsen och uppgivenheten när man inte får det man hoppas tillbaka, eller än mer de dagarna man av någon annledning känner sig utanför, man slipper gråten. 

Att bestämma över mig själv och min egen energi ger så mycket mer, att sluta vilja vara en viss person eller en viss någon till lags har gett mig mitt självförtroende och tagit bort en så stor del konflikter. 
Jag vägrar bli behandlad som skit av någon eller något. 
Blir jag det är det med ovan inställning så galet enkelt att bara skaka av sig och gå vidare. 

 
 
Jag är inte beroende av att någon ska tycka om mig. Och vet ni vad, jag äger ut världen med de få nära jag har än en miljon halvdana. 
 
 
 Barbie 
     don´t give a fuck