60 år!

Publicerat i: Allmänt
Söndag, tvättdag. 
Men just denna söndag ägnade vi eftermiddagen åt att ge iväg en toalettsits fullsmetad med katter på till vår älskade nyblivna  60-åring. Barn, barnbarn, bonusbarn & bonusbarnbarn kom och firade dagen med godmat och sedan en tårta som serverades på den nyförvärvda toalettsitsen med en väldans massa katter på. 
 
paketinslagning.

Kan tyckas konstigt, men icke i detta hushåll, det roliga är nog mest att den där toalettsitsen med tårta på inte behandlades som något konstigt eller ens knappt som något roligt, vilket gör det hela väldigt lustigt. 
Jag tror man då får bilden av hur väldigt mycket konstiga saker som sker runt denna nyblivna 60 åring om man inte reagerar på något sådant. 
 
 
snygg M! 
 
pusskalas innan iväggång.

Jag han stanna upp och reflektera en stund, jag kommer ihåg bland de första gångerna vi alla samlades på midsommar, alla med samma respektive, någon väldigt ny och någon som hängt med i några år, men alla där, barnfria. Det var bara vi då, det känns som den midsommaren var för bara något år sedan, och så nu helt plötsligt sittter vi där, med fyra personer till, kladdiga, skrikandes, skrattandes och busandes. 
Det liksom bara hände, och så snabbt med, alla samtidigt nästan. 
Oj så stort det blev och oj så familiärt. 
Så kul när alla lyckas styra ihop det, vilket tyvärr inte händer så ofta längre. 

den berömda sitsen kommer fram ur paketet. 
 
P visar stolt upp sitt egengjorda kort till sin favorit L. 
 

Men en bra söndag blev det, och jag kan le, nu på måndagsmorgonen, om än lite snorig, men med en bild på en tårta på en katttoalettsits i huvudet kan jag le mig genom snoret och känna att jag har en sådan fantastisk bonusfamilj och jag är så tacksam över att de håller min standard på galenskap. 
 
 Barbie