Jagad!

Publicerat i: Allmänt
Jag tänkte igår att jag skulle gå av min enroma träningsvärk igår. 
Bra idé. Eller? 
T visade mig ett fantastiskt stråk man kunde gå här i Åtvidaberg som jag inte hade en aning om att man kunde gå, jag känner att jag har sett elljusspåret så det räcker nu senaste tiden. Så nya vägar tag jag tacksamt emot. 

Glad hund som fick bada påvägen. 

Detta stråk leder igenom en kohage som i denna stund ockuperas av kvigor. När jag då gick första varvet med Puff fick vi ett lite stressande sällskap i form av dessa glada, nyfikna ystra kvigor. Jag är som ni vet gammal bonnunge så kvigor är inte ett problem, men jag vet även hur tråkigt det kan bli att få en glad yster kviga över sig. Så det var inte så kul att gå med hund och bli pockad på av dessa. 
Varv nummer två med Roxy valde jag att inte ta genom hagen utan en kortade sväng av detta stråk. Där vi då helt sjuk blir jagade av en grävling. 
Det är alltså nu andra gången i mitt liv som jag blir jagad av detta sattyg till djur. Och jag vet inte vem som var räddast, jag eller hunden, men sprang gjorde vi, visste inte riktigt att jag kunde springa så som vi gjorde då. Och grävlingar med, de är fan snabba för att vara så fyrkantiga! 

Helt jävla galet. 
Och jag som var så nöjd över denna slinga, den är så fin, så trevlig. 
Men osäkert om jag kommer ta den igen. 
\n
 
\n
vill ni se en flåsande Emelie berätta om denna upplevelse föreslår jag att ni kikar in på min instastory. Ni kan se den till ca.22.00 ikväll. 


\n


För övrigt är min träningsvärk inte ett dugg bättre... 

Barbie