Dagar som dessa

Publicerat i: Allmänt
Det är ett ganska stort otyg att ligga i skilsmässa. Det märks så tydligt på barnen. Det är inte mycket jag får vara ifred och de frågar hela tiden så fort jag rör mig om jag ska åka. Framförallt märks det på P. Hon är väldigt känslig just nu. Svårt att sova på kvällarna och vill ha stenkoll på när mamma ska åka och vart. Men även om hon har stenkoll så är hon ändå rädd vid varje rörelse jag gör att jag ska gå. Ingen av barnen vill ännu sova själva utan de sover tätt inpå mig hela nätterna. 

För att hela tiden hålla humöret uppe och få allting lättare dansar vi oss genom dagarna och ser till att umgås med dem barnen -och givetvis jag med- älskar mest. Det gäller att tänka ordentligt och ta sig an det man orkar med själv. Dagen till ära hängde vi med fina vänner i Linköping med jämngamla barn med massor av bad. 
Dagen avslutade vi hos en av de stora tryggheterna farfar själv. Sådär sitter dem, halvt viskande, letande efter en bekymmersamm sticka i foten. Tänk att det finns ingen som kan plocka ut stickor som farfar kan. 

Barbie 
Kommentera 0
Visa fler inlägg