Nej men vet ni va. Livet är väl förjävla bra ändå? 
Hängt i Danmark över helgen. Närmare bestämt Blekinge. Det är typ Danmark.  De pratar som danskar. Exakt var i Blekinge kan jag inte svara på. A har köpt en minde solskenabondegård med sin karl och denna helg var det dags att fira in den. Det gjorde vi bra. Mycket bra faktiskt.  

Och det är när jag ligger här i hängmattan hemma på svensk mark som jag känner lyckan. Alla ni som finns runt mig, som ordnar löser och styr för att jag bara ska få det bästa just nu. Det är ni som gör min lycka.  

Som tex. Min bil mår inte helt hundra just nu, viket betyder att det är dumt att dra den på långfärd. Utan att jag ens hinner blinka har jag en annan bil i näven, en utmärkt bil. Men så under fredagens jobb tycker min bror att det är eb utmärkt dag att lösa ut sin golf vinst, en weekend med valfri BMW och låta mig rulla runt i. Så det fick bli en vit BMW 530 år 18 i mina ägor under helgen. 
Och som jag nu efter ca. 80 rullade mil önskar att det skulle vara i mer än en helg.  
Vilken bil! En vacker dag skall jag ha en sådan i mina ägor! 

Dagen till ära har även tvättatugan i mitt nya hus blivit målat utan min närvaro, porslin glas och bestick blivit inhandlat som presenter och lekstugan framröjd. 
Snart kommer bänkar och skåp byggas upp i tvättstugan av älskad vän och trappen ner till källaren få sig en omgång med färg av platspappa. 
Detta är bara lite av vad alla runt mig just nu gör. Och jag kan skatta mig lycklig.  Singellivet är nog fan det bästa som hänt mig. Och jag är lyckligare än någonsin. 

Tack alla ni som finns ❤


Och såklart min fina dansk från helgens bravader ✌ 


Barbie 
#1 - - Plast pappan:

Plastpappan ställer upp när som helst de vet du. Förutom när golf är inbokad, de vet du älskling.❤