Vilken dag!

Publicerat i: Allmänt
Jag visste redan sedan förra veckans planeringsmöte att den här veckan skulle bli en aning hektiskt, det var redan mentalt förberett. 
Men vi startade redan igår med en VAB anmälan på personal som vi har uthyrt. Just den veckan vi inte har någon som helst möjlighet att tillsätta annan personal. Det är alltid tråkigt att inte kunna ge det man vill ge, och tungt att inte kunna leverera enligt det som är överenskommet. 

 
 
Mitt under dagen stöter vi på problem ute på tomt ifrom av vatten, detta resulterar i en oförberedd stundande dränering som drar igång imorgon. Det om något rubbar på planeringen. Ganska mycket. Men det är inget man bara kan släppa och lämna som det är för att gå vidare och då komma tillbaka senare. Utan det blir en omläggnings dag med kund med snabbt uträknande och offererande för att kunna ge en så bra prisuppgift som möjligt på ett oplanerat jobb. Det svänger. Samtidigt är vi sena på ett annat projekt. Enligt förra veckans planering skulle det varit klart idag men så är ej fallet. Där emellan hade jag en hel del på min lista vid skrivbordet, som ökade markant med den stundande dräneringen. Dessutom kommer jag och vår projektledare bryta mot det normala arbetet och hänga ute på fält imorgon. Men jag ser faktiskt fram emot att få komma ut och röra på mig lite, galet länge sedan jag hängde ute och utförde de jobben som vi ska göra imorgon. 
 
 

Så efter en sen dag på kontoret hann jag precis hem för att kunna pussa på barnen och lägga dem innan jag hamnade vid datorn igen fast här hemma. Jag sitter och löser det sista inför morgondagen och upplägget med offert osv för kunden. Snabba bud och snabba leveranser, det är något vi kan. Tur att vi är flexibla. 
Tillsammans med jobbet här hemma lyssnar jag på vår Amstaff Roxys smaskande på hans födelsedags märgben. Inte alltid man fyller fem år! 

 
 
 
Barbie