Torsdag och så.

Publicerat i: Allmänt
Har jag sagt att vår tvättmaskin är trasig? 
Inte, nej okej. 
Dåså då ska jag berätta för er att vår tvättmaskin är trasig sedan i måndags, 
Jag har beställt en ny och tror inte vi kommer få den inkopplad innan helgen, vilket ställer till det för mig. Jag är verkligen sämst på att tvätta, men att inte kunna göra det när jag vill är jobbigt. När jag väl vill tvätta eller behöver tvätta så vill jag kunna göra det. Och nu börjar jag få panik över att inte ha en tvättmaskin över helgen. Hur ska vi överleva? 
Men som imorse, det hände en olycka i sängen för en av de små vilket resulterar i en dränkt madrass i badkaret och så på det sängkläder som jag fick hänga på tork eftersom jag inte kunde tvätta, vem fan hänger upp ner kissade kläder. Tydligen jag, när man inte har tvättmaskin.. 
 
 
Idag hänger Barnen hos farnor efter dagis vilket de gör ungefär en gång i veckan. 
Det är dem dagarna som jag kan planera in tiden att sitta på kontoret senare in på kvällen. Jag får jobba och T får egentid. Perfekt. Dessvärre är det ju inte bara en gång i veckan som jag jobbar sent, men de övriga gångerna kanske det handlar om någon timme, alternativt att jag tar med jobbet hem och kan köra lite efter barnen lagt sig. 
Men dagar som dessa kan jag hänga betydligt längre på jobbet. 
 
 

Jag vlll inte flytta med mig något mer än datorn om jag ska jobba hemma vilket begränsar möjligheten till vilka jobb jag faktiskt kan göra och inte göra om jag inte är på kontoret. 


Men som idag kunde jag sitta kvar och köra på i mtt eget tempo, det är så skönt när kontoret töms ur och hela huset tystnar. Lugn och ro. 
 
Idag rullade jag hem vid 20 tiden och har suttit sedan hemkomsten vid datorn med upplägg och planering med blogg och instagram. 
 
 
 
Sängen kommer vara kvällens höjdpunkt.. 
 
Barbie