Börjar med att berätta att jag publicerade detta inlägg med enbart enbart en rubrik då jag råkade trycka på enter. 
Det kanke ger er en inblick om vad detta inlägg kommer handla om. Alltså jag är inte smidig. 

Om man äter kycklingsallad under ett lunchmöte inne på någonskontor med en gnutta dressing, gör inte det om du är som mig. Jag skickar iväg en dressinggurka mot skrivbordet där en del av dressingen rinner av på min kjol och mina knästumpor ner på golvet. 
Det som bevisar att detta är typiskt mig är att när den andre personen är ute för att hämta papper ställs frågan ''har hon spillt nu igen?'' 
Låt mig förtyfliga att vi inte syntes och personen som hämtade papper ej sa något, utan bara hämtade papper, alla visste vad som hänt ändå. Det är så Emelie äter. 
 
Entré gör jag bäst genom att snubbla eller som tidigare i veckan, tappa telefonen i ett parkettgolv - alla vet hur mycket ett sådant golv låter - inne på ett kontor medan kontorägaren pratar i telefon. 
Hej, här är jag. 
 
 
Nu har jag gjort det igen, jag pratar alltid om hur mycket jag älskar pennan till min note telefon, men nu får jag lära mig att leva utan den då den uppenbarligen inte håller för allt. 
Om man sedan tar den andra änden av den avbrutna pennan och stoppar in den i telefonen igen så fastnar den där och man får inte ut den, bara så att ni vet, jag har testat. 
 
 
 
Barbie 
 
#1 - - Mamsen:

Jaha... både min man och min chef ger mig extra servetter när vi äter. Senast var det din bror som gav mig servett när han satt mitt emot mig och åt... Så jag tror att du brås på mig. 😂😁😀😊

Svar: Hahaha, jaa någonstans ifrån har jag ju fått det!
Barbiefitta