Jag kan tvätta!

Publicerat i: Allmänt
För er som är nyinkomna i detta, nej jag är inte en 25 årig tvåbarnsmamma som precis lärt mig tvätta. Det har jag kunnat hela tiden. 
 
Nu äntligen efter en och en halv vecka utan tvättmaskin har vi en ståendes i källaren igen, inkopplad och klar. Lycka. Jag trodde aldrig att jag skulle bli såhär glad över en tvättmaskin. Alltså aldrig. Ingen mentalt fungerande människa skulle väl aldrig bli så glad över en tvättmaskin. Men oj så fel jag tänkte. Jag menar två barn , ni kan ju bara tänka er tvättberget de skapar, hur kan så små kläder bygga sånna högar, och så snabbt. Sedan slänger vi i två hundar, vilket betyder att allt vi tar på oss blir skitigt. Ibland blir jag farcinerad över allt tvätt som fyra människor kan förbruka så mycket kläder på så kort tid.Vissa dagar kan vi ju bada i kläderna, bygga säng, klädhav istället för bollhav, bygga kojor som i snöhögarna på vintern. - Varför skriver jag vintern när det är rätt logiskt att det är på vintern som snöhögarna finns. - 
 
Men har man två installatörer som dyker upp i ens hem och skall leverera ens nya tvättmaskin så får man göra rummet presentabelt, och hur man gör en tvättstuga som svämmar över av tvätt på golvet presentabelt? 

Man skuffar in allt i skåpen. Och så var det klart. 
Jag är grym. 
 
 

Titta vilken pärla. 
 
 
 

Barbie