En lång helg

Publicerat i: Allmänt
 
 
Den lite längre helgen gav oss en hel del fokus på barnen. 
Två gånger hann med vi med ut att cykla. De tycker det är så roligt att åka både i kärran bakom pappa och i stolen bakom mamma. Jag tycker det är fantastiskt kul att äntligen ha fått använda stolen som jag fick från cykelkraft.se tidigare i höstas. Det har varit en lång vinter som inte tillåtit mig att få använda den fullt ut.  Barnen tycker nog att det är precis lika roligt med både stol som vagn för vid inget av tillfällena har de varit något som helst tjafs, bråk eller besvikna toner för att det inte fått åka så som de vill. 

 
 
Vilket faktiskt är ganska stort. För i vanliga fall är det alltid någon som blir otroligt besviken över valet som mamma eller pappa gör, alla kan liksom inte vara helt nöjda och övrens, någon måste alltid tjura över något. 
 
Men inte dessa gånger, då har alla faktiskt helt otroligt nog varit nöjda, jag är nog fortfarande i chock. 
 
 
 
 
Deras älskade bilar - som P nu förövrigt har vuxit ur - plockades fram och de kunde susa fram och tillbaka dånandes - japp de låter förjävligt de där bilarna - på gatan utanför huset. 
Det är ganska trevligt att se ändå. Att se dem så roade. 

 
 
 
 Nackdelen är bara att vi inte ha så mycket att tillgå på framsidan av vårt hus, framförallt inte just nu denna årtsid. Så när barnen är i den här åldern och de vill använda sig av asfalten så får man iliksom bara sitta där, vilket kan vara bra även det. Man har inget annat val än att bara ta det lugnt. 
 
 
 
 
 
M bara måste ju åka sin bil där det kanske inte riktigt går att åka bilen egentligen. 
Där är han och P så olika. M bara röjer och hittar på så mycket bus påvägen och bara kör medan P är nöjd precis som det är och åker där man ska. 
 
 
Älskade älskade unge. 
 
 
Barbie