SÄ mycket blommor. Och sÄ sjukt dygn det varit. Ja alltsÄ ni hörde ju hur mÄndagen blev. SÄ blev tisdagen med. Fast fysiskt jobb. Sedan pausade jag för en sminkvisning/enklare kurs innan jag rullade tillbaka till jobbet för en ytterligare sista minuten bokning av en av vÄra stor kunder. DÄ Àr det bara att leverera.
Och jag mĂ„ste dĂ„ fĂ„ sĂ€ga att fan vad jag Ă€lskar mina grabbar. De Ă€r helt underbara. FrĂ„n sju pĂ„ morgonen till alldeles för sent pĂ„ kvĂ€llen Ă€r de med oss. Mig och R. Glada, skrattandes och hĂ„rt arbetande. De Ă€r sĂ„ fantastiska. 

Morgonen efter stĂ„r de dĂ€r, redo för nĂ€sta dag. Jag Ă€r sĂ„ imponerad och stolt över att ha dem hos mig och kalla dem min personal. 

R och jag avslutade dagen 00.30 pĂ„ natten med att laga till hamburgare hos R innan vi dĂ€ckade i nĂ„gra fĂ„ timmar och var Ă„ter pĂ„ jobbet igen. Vissa dagar Ă€r galnare Ă€n andra. 
Idag har jag fortsatt jobba ute pĂ„ fĂ€lt, planterat för fullt och stĂ€dat terminaler. Ironiskt Ă€ndĂ„, företagets VD tillsammans med vĂ„r projektledare gĂ„r med en sopsĂ€ck i ena handen och en skrĂ€pplockare i andra och stĂ€dar medan resten av ligan Ă€r ute pĂ„ andra jobb. De kan ju inte gnĂ€lla pĂ„ att ledningen fördelar arbetet fult iallafall. 

Passade Ă€ven pĂ„ nĂ€r jag Ă€ndĂ„ var i farten att fĂ„ vĂ„rfint hemma. SĂ„ mysigt! 


Barnen fick ocksĂ„ vara med SĂ„ Klart. 

Engagerad i planteringen. De fick tvĂ„ krukor var att chefa över och vĂ€lja vilka blommor som skulle vara i helt sjĂ€lva. 


P vĂ€ljer noggrant ut sina blommor. 


Nu ska mina ömma fötter som inte Ă€r vana att ta 12 000 steg pĂ„ en arbetsdag vila oss ordentligt innan en tuff morgondag drar igĂ„ng igen. 


Barbie