Imorse skulle vi ha startat dagen med sovmorgon. Återbesök på BVC för pennies del stod schemat vilket skulle ge oss lite extrasömn. 
Dock tyckte M att 05.20 var en bra tid att stiga upp. Det är så komiskt att ha en unge som man sova till tio om dagarna medan den andra är uppe mellan 05.00 och 06.00 oavsett när han går och sover. 
 
Kvällstrött M på mammas rygg framför Tv:n 

Återkontrollen idag på BVC handlade om Pennies hörsel, tidigare i vintras så var vi inne på fyra års kontroll och hörseln var inte som den skulle. Men eftersom hon nydligen varit förkyld då valde vi att testa igen, och det visade sig att hon fortfarande inte hör helt som hon ska. Så nu kommer vi vänta på en remiss till VC för kontroll av trummhinnan. Då kommer vi föroppningsvis få svar på om det är vätska bakom som trycker på eller om det faktiskt handlar om nedsatt hörsel. 
 
 
 
 

När vi ändå pratar om läkarbesök kan jag fortsätta berätta om M och att vi nu ett tag väntat på svar angående hans astma som han har haft av och till i ungefär ett halvår. Provsvaren vi väntade på handlade om eventuell pälsallergi - som jag har suttit som på nålar för - och igår fick vi svaret att det ej pekar mot pälsallergi - tack gode gud- Men det som då återstår är vidare utredning för vad som orsakar hand dåliga andning. 
 
 

Just nu känns det som att vi kan skaffa klippkort på VC för de där två. Känns som jag senaste halvåret ej gjort något annat än att yra runt där inne. 
Tur att vi har den fantastiska läkarvården som vi har i Sverige. 
 
 
 
 

 
Barbie 
Hönsmammar runt