Blommor 🌸

Publicerat i: Allmänt
Så mycket blommor. Och så sjukt dygn det varit. Ja alltså ni hörde ju hur måndagen blev. Så blev tisdagen med. Fast fysiskt jobb. Sedan pausade jag för en sminkvisning/enklare kurs innan jag rullade tillbaka till jobbet för en ytterligare sista minuten bokning av en av våra stor kunder. Då är det bara att leverera.
Och jag måste då få säga att fan vad jag älskar mina grabbar. De är helt underbara. Från sju på morgonen till alldeles för sent på kvällen är de med oss. Mig och R. Glada, skrattandes och hårt arbetande. De är så fantastiska. 

Morgonen efter står de där, redo för nästa dag. Jag är så imponerad och stolt över att ha dem hos mig och kalla dem min personal. 

R och jag avslutade dagen 00.30 på natten med att laga till hamburgare hos R innan vi däckade i några få timmar och var åter på jobbet igen. Vissa dagar är galnare än andra. 
Idag har jag fortsatt jobba ute på fält, planterat för fullt och städat terminaler. Ironiskt ändå, företagets VD tillsammans med vår projektledare går med en sopsäck i ena handen och en skräpplockare i andra och städar medan resten av ligan är ute på andra jobb. De kan ju inte gnälla på att ledningen fördelar arbetet fult iallafall. 

Passade även på när jag ändå var i farten att få vårfint hemma. Så mysigt! 


Barnen fick också vara med Så Klart. 

Engagerad i planteringen. De fick två krukor var att chefa över och välja vilka blommor som skulle vara i helt själva. 


P väljer noggrant ut sina blommor. 


Nu ska mina ömma fötter som inte är vana att ta 12 000 steg på en arbetsdag vila oss ordentligt innan en tuff morgondag drar igång igen. 


Barbie 

Kommentera 0
Visa fler inlägg