Helgen

Publicerat i: Allmänt
Fredag, hemkomst, matlagning nattning av barn.
Därefter förflyttning i sovande position från P:s säng till min egen.
Slut på dag.

Kan låta tråkigt men för mig extremt välbehövligt.
Den natten vart det tio timmars sömn, det är som två nätter för mig i vanliga fall. rena lyxet med andra ord.

Lördag förmiddag dyker C ut för lite assistans med att skriva ihop ett CV. Hon kom ut i ganska rätt tid då jag nu senaste veckorna totalt har haft 5 arbetsintervjuer vilket gör att jag just nu hade lite extra koll på vad jag vill se i ett CV när det skickas till mig.

Medan C och jag sitter med detta CV passar T & P på att mysa en sväng. Udda med just detta mys är att de ligger på golvet i köket och kollar på film på T:s telefon, dumt när vi har två TV apparater, en padda och en dator kan man tycka. Men ibland är det där udda det bästa. Det var svårt att motstå och lägga sig där med dem på golvet och mysa.
 
 
 
 
 
 
På förmiddagen får jag ett sms från himmelriket med meddelande om en magsjuk kollega så frågan om jag kunde ta partyt istället dyker upp. Just på sådär kort varsel och med andra saker inbokade blir jag alltid skeptisk.
Tio minuter efter det skriver ej tjej till mig och berättar att hon skulle haft sexparty men att konsulenten blivit sjuk och hon undrar om jag kunde hoppa in. Denna tjej gick jag ihop med i gymnasiet och vi har stött i hop ett flertalet gånger efter vi tagit studenten.
Så för mig vart det att tacka ja.

T fick ställa upp att ta barnen trots att jag skulle ha varit hemma tills de sov innan jag skulle på den planerade 25:års festen, eftersom hans bror Jonte kom ut och de skulle ha en kväll hemma där jag skulle hålla med barnen till läggdags. 

Sagt och gjort, det var bara att sätta sig och kolla igenom katalogerna och säljstoplistorna innan jag gjorde mig i ordning och åkte.
Ett bra party med en trevlig liga där jag dessutom gjorde en bra försäljning. Så efteråt kände jag mig glad att jag åkte.
 
Direkt från partyt stövlar jag in på L:s 25års fest. Och med direkt menar jag direkt, jag fick inte ens av mig min nambricka och mitt konsulentmärke så folk trodde nog att jag jobbade även hemma hos L. 
Efter ett tag snodde jag en tröja av L så jag kunde få av mig den svarta stama skjortan och sluta känna mig som på jobbet. 
Lika som förra helgen var jag nykter även denna gång. Jag har alltid lika kul och är alltid lika livad och obrydd om vad folk tycker även om jag är nykter, och jag som jag sagt förut älskar att kunnna sätta mig i bilen och köra hem, sova för att sedan vakna välmående med barnen. 
 
 
 
Även om min nyktra del kanske inte syns så bra på bild. 
 
 
Kul för kvällen var att jag även lyckades släpa med mig Nikki ut! så härligt att få med henne på lite galej! 

Nackdelen var dock att det var himla trevligt denna kväll så in genom dörren klev jag inte fören 03.30 på morgonen. Där tappade jag mina timmar från natten innan. 

Tur är det väl att jag alltid om jag är trött får sova middag med M på helgerna. 
Då T alltid får sovmorgon så byter vi på dagen så jag får en middagslur. 
Perfekt! 

Söndagen fixade jag till en brakfrukost med scones, ägg och bacon. 
Det är en bra söndag det! 
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg