Cyklar du i snön?

Publicerat i: Allmänt, cykelsits, cykla cykelsits, cyklamedbarn
- sponsrat inlägg - 
 
 
Jag kommer ihåg när jag var liten, när mamma tog med mig på cykeltur. Jag fick sitta i en sån där orange skitfulful stol på pakethållaren men runda hål i ryggen. 
Trots dess fula utseende så tyckte jag att det var så himla roligt och det pirrade alltid lite i magen precis när mamma trampade iväg och cykeln krängde till en aning. Jag kommer ihåg cykelbyxorna vi hade, mamma och jag. Likadana, flera olika färger, dem skulle man ha när man cyklade, jag i den fula orangea, bakom mamma. Mamma trampandes så allting susade förbi oss, Hon och jag, jag här, rädd, glad och pirrig.  

Just därför kunde jag inte vänta när vår nya cykelsits från cykelkraft trillade hem med posten,
trots den lite tokiga årstiden för en cykeltur. Det var inga cykelbyxor som åkte på direkt, utan fullt påklädda med varma kläder var vi snabba ut att testa. Vi lyckades pricka ganska bra med ett fantastiskt fint vinterväder, en vacker dag. 
Nu jag på cykeln, trampandes, och P bakom i en svart snygg välformad cykelsits. En ganska stor gnutta snýggare än den jag fick sitta i. 

 
 
 
 
 
 
Jag är så nöjd. En smidig sits som var väldigt enkel att montera på pakethållaren. Men en smart funktion att kunna justera höjden på fotstöden, så det hela tiden ska vara bekvämt för barnen som sitter i den, oavsett längd på benen. 


 
 
Passa på att handla era cyklar och alla dess tillbehör på cykelkraft
Vill ni hitta snabbt till just denna sits trycker ni er in här . Jag tipsar er om att skynda på då det just i detta nu är 25 % rabatt på stolen. 

 
 
 
 
 
 
Barbie