Jag har ett problem.
 
 

Nej okej det är inte så illa som det låter,
Jag är inte sjuk och ni kommer inte få läsa någon tragisk historia,
besvikna nu?

Nej det är såhär, jag kan fan aldrig komma ihåg något, det ligger på den nivån att det för det mesta förstör för mig själv men de i min omgivning får även utstå det.
Händelsen jag tänker skriva om nu har däremot bara drabbat mig själv, och jag blir så jävla irriterad.
Jag menar hur svårt kan det va?

Såhär va. Det bestämdes igår innan jag slutade jobbet att jag skulle på morgonen åka till Linköping och hämta lite sten, företaget öppnar inte fören 07.00. Vilket skulle resultera i att jag skulle få sova nästan en timme längre.
Smutt!

Men vad gör jag? Jo går upp som vanligt mellan 04.45 & 05.00, äter frukost och sätter mig i bilen, lägger telefonen, matlåda och allt annat skit på sätet bredvid mig och börjar min resa på 10 mil mot jobbet. Men vad händer just denna morgon? Jo min telefon väljer att vara väldigt glidvänlig idag och i en vänstersväng väljer den att ta en jävla fart och glida av sätet till höger, alltså hamnar telefonen mellan sätet och dörren, motsatt sida till vart i bilen jag befinner mig.
Jag lade inte så mycket tid eller energi på det utan fortsätter köra med en tanke i mitt huvud om att jag hör ju när någon ringer, är det viktigt så ringer dem. Då får jag stanna och ta upp telefonen.
So far so good.

Men R väljer att påminna mig om stenen via meddelande.
Jag ser inte,läser inte.
Ca. 06.30 när jag har knappt 2 km kvar till jobbet väljer han att ringa. Jag tänker att han skall härja på mig om att jag är några minuter sen, stannar tar fram telefonen och skriver vart jag är. 
Får till svar '' Linköping då?''

Helvete..
kuk..

JAG ÄR SÅ JÄVLA DUM I HUVUDET!

Detta resulterar i att jag får vända bilen, och styra min färd tillbaka till Linköping. Jag är på plats ca 07.05 plockar på mig stenen och åker tillbaka.

Sammanfattning av början på dagen:
Jag är dum i huvudet
Jag är dum i huvudet
Jag är dum i huvudet
Jag kunde ha fått sova en timme längre
Jag kunde ha kört ca. 8 mil mindre
Jag är dum i huvudet.Barbie
     Borde bli en elefant 
Kommentera 0
Visa fler inlägg